понеделник, 26 март 2018 г.

Агрия АД представи портфолиото си на семинар в Хасково
Добрите резултати идват с добрите продукти

Пчеларите в добричко се обединяват срещу тровенето на пчелите с растителни препарати
Регионална телевизия Добрич - телевизията на Добруджа

Екип от ветеринари ще окаже помощ на бедстващите коне в Осоговската планина, възложена е проверка


Екип от ветеринарни специалисти от Областната дирекция по безопасност на храните-Кюстендил ще окаже помощ на бедстващите коне в Осоговската планина. Възложена е и проверка на собственика им Петър Пищалов. 

След постъпилата информация от доброволци за случая със стадото коне под връх Руен Българската агенция за безопасността на храните предприе бърза проверка по случая. Трима експерти от ОДБХ - Кюстендил трябва да проверят на място състоянието на конете, дали имат чипове за идентификация, както и дали собственикът на конете е получил средства по линия на ПРСР. Експертите ще окажат пълно съдействие за подобряване на състоянието на конете.

Резултатите от проверките се очакват  по-късно следобед.

http://www.mzh.government.bg/Обучение на 8 месечно бордър коли - работа с говеда
Clementine's border Collie puppy that David and her are training together. This is about his fifth training session on cattle.

Дунавски овощари 2018: Обединение на проблемите и браншаЗа щастие ягодите все още са в покой и не се притесняваме за тях, каза председателят на БАМ-Я


 


Голяма част от продукцията ще остане непродадена, ако не сме направили следващата стъпка в развитието си, смята председателят на Съюза на дунавските овощари


 

Мащабната проява даде възможност на хората от сектора да обсъдят най-наболелите теми